Pozvánka na Sympozium SUF

Srdečně zveme členy Sdružení učitelů francouzštiny, ale také nečleny – učitele francouzštiny na všech stupních a typech škol – na Sympozium SUF, které se bude konat již po dvacáté druhé v Poděbradech v hotelu Junior ve dnech 25. – 27. listopadu 2016 pod názvem  „Renouveler les pratiques pédagogiques (non seulement grâce aux numériques)“

Prezentace v pátek 25. 11. od 16 do 17 h a v sobotu 26. 11. od 8 do  9 h v hale hotelu Junior.

Pátek 25. 11.:

  • Od 17 do 19 h – společný program – téma bude upřesněno

Sobota 26. 11.:

  • Od 9 do 10.15 h – Valná hromada SUF
  • 10.30 h – oficiální zahájení Sympozia, poté celodenní program

Neděle 27. 11.:

  • Od 8.30 h do 12 h – pokračování programu
  • 12.30 h – ukončení sympozia a závěrečný oběd

Sympozia se zúčastní  také hosté z francouzské ambasády a Francouzského institutu v Praze, dále hosté reprezentující některé další evropské asociace učitelů francouzštiny. Dále budou na programu obvyklé didaktické a jiné semináře a přednášky. Podrobný program obdrží účastníci e-mailem a rovněž bude zveřejněn na internetových stránkách SUF.

Účastnický poplatek pro členy SUF je  1 490 Kč, pro nečleny 1 990 Kč v případě příjezdu v pátek a 1 090 Kč pro členy a 1 590 Kč pro nečleny v případě příjezdu v sobotu. Uvítáme i nepracující seniory na sobotní program – poplatek 400 Kč. V případě účasti ostatních členů pouze v sobotu bude poplatek 600 Kč. Prosíme o uhrazení převodem na účet SUF 1935150359/0800 a jako variabilní symbol použijte Vaše členské číslo (najdete ho např. v Bulletinu č. 86 z dubna 2016). Pokud potřebujete fakturu, obraťte se prosím na pana Jana Fialku (janfialka@centrum.cz).  Upozorňujeme členy SUF, že je nutné mít zaplacený členský příspěvek na rok 2016 a účastnický poplatek ještě před Sympoziem. Akce má akreditaci MŠMT ČR, školy tedy mohou náklady na ni hradit účastníkům z prostředků DVPP.

Přihlášku, v níž uvedete své jméno, adresu školy, kde pracujete, Vaši e-mailovou adresu, informaci, zda přijedete v pátek nebo v sobotu a případné fakturační údaje, zasílejte prosím na adresu connexions@seznam.cz (Věra Tesařová) a v kopii také na janfialka@centrum.cz (Jan Fialka) do 31. 10.2016. Sdělte také Vaše případné požadavky na ubytování, kterým dle možností vyhovíme. Ubytování na jednolůžkovém pokoji je možné pouze za příplatek 200 Kč za noc.

Dovolujeme si také požádat všechny, kdo by měli zájem na sympoziu vystoupit, aby nám svůj záměr dali na vědomí společně s názvem a délkou trvání svého příspěvku na výše uvedenou e-mailovou adresu nejpozději do 3. 10. 2016.

Dále si dovolujeme upozornit účastníky, že osvědčení o absolvování akce bude vydáno pouze těm, kdo se zúčastní sobotního a nedělního programu.

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

VZOR PŘIHLÁŠKY NA  SYMPOZIUM SUF

Jméno a příjmení:

E-mailová adresa:

Bydliště:

Škola (oficiální název, adresa, IČO*):

Příjezd:  pátek    sobota   (prosím vyberte)

Závazně se přihlašuji k účasti na Sympozium SUF, které se koná ve dnech 25. – 27. 11. 2016 v hotelu Junior v Poděbradech.

 

Datum:                                                                   Podpis:

 

* Údaje uvedené v závorce jsou nezbytně nutné pro vystavení faktury. OSVČ pochopitelně uvádějí vlastní fakturační údaje.

Pokud žádáte o sníženou cenu pro členy SUF, ověřte, zda jste skutečně zaplatili členské příspěvky na rok 2016.