Zahraniční pedagogická stáž

Dobrý den,

zdravím vás všechny na začátku nového semestru a obracím se na vás s organizačni záležitostí ve vztahu k vaší zahraniční stáži v Angers.

Tento rok hostime skupinu stazistu z Angers jako prvni, studentu bude 15 a prijedou v sobotu 11.10. V Praze stravi dva tydny. Behem toho prvniho (od 13.10.) budou navstevovat skoly v Praze (celkem 4). Odpoledne budou mit tez program.

Od Vás budu potrebovat nasledujici pomoc:

Dvojice ci trojice z vas (pokazde jina) vyzvedne skupinu na koleji (Kolej 17. listopadu – Pátkova 3, 180 00 Praha 8) mezi 8 a 9 hodinou a odveze skupinu do skoly, kam ten ktery den pujdou. Jde o skoly v centru Prahy. Se skupinou pak ve skole muzete zustat cele dopoledne (coz by bylo lepsi), nebo se omluvit a jet na vyuku. Pripadne absence Vam budou omluveny, jde o reprezentaci PEDF, 

Detailnejsi informace o programu (v příloze ZDE). 

Sobotni uvitani na Florenci a transport na kolej zajistim ja (ale pripadne se muzete zapojit i vy, vcetne vikendu). Od pondeli do ctvrtka vsak budu nutne potrebovat vasi pomoc pri transportu z koleje do skol (a ve skolach). Casy jsou opet v programu, vetsinou se jezdi tramvajemi 17 ci 12. Casy jsem trochu nadsadil, ale ne moc (tak o pet az deset minut).

Prosim tedy o ty z vas, kteri jiz vedi, ze budou moci stazisty doprovodit, aby se mi ozvali, pripisu je rovnou do programu, at maji nasi hoste prehled.

Druha vec se tyka setkani se studenty, ktere bych rad uskutecnil ve stredu 16.10. po Analyze III. (od 18 do cca 20 hodin na fakulte, pak muzete pokracovat dal jinde). Francouzsti studenti se na setkani tesi, stejne tak by je potesila nejaka improvizovana “hodina zakladu cestiny”. V minulych letech jsme meli od vedeni fakulty povoleny i nejake alkoholicke napoje nizsiho kalibru a mnozstvi. Naklady na pripadne pohosteni si nejlepe rozlozte mezi sebe, stejne tak budete hosteni i ve Francii. Neni potreba nejak prehanet, studentu je jen 15.

Vzhledem k tomu, ze se uvidim jen s polovinou z vas (druhou ma lektor), prosim o samostatny pristup a nadseni pro vec:). Nemam kdy vas osobne motivovat…

Hezky den

Predem dekuji za spolupraci,

Tomas Klinka